Arhiv

Spremljanje parametrov tehnološke zrelosti v letu 2020

04.08.2020

Dr. Barbara Čeh in Monika Oset Luskar, IHPS

V sklopu Strokovne naloge Tehnologija pridelave in predelave hmelja, ki jo izvaja IHPS, bomo v letu 2020 spremljali parametre tehnološke zrelosti (vsebnost vlage v storžkih, masa suhih storžkov, dolžina storžkov in...

Preberi več

Testiranje škropilnih naprav 2020

11.06.2020

Ob preklicu epidemije virusne okužbe SARS-CoV-2 (COVID-19) preneha veljati tudi Zakon o interventnih ukrepih na področju kmetijstva, gozdarstva in prehrane (Uradni list RS, št. 36/20. Inštitut za hmeljarstvo in pivovarstvo...

Preberi več

PRIJAVA NA NAŠE ELEKTRONSKE NOVICE

© 2016 - 2020 Inštitut za hmeljarstvo in pivovarstvo Slovenije vse pravice pridržane. | Piškotki