Senzorično degustacijska izobraževanja

Pričeli smo z novim ciklusom izobraževanja senzoričnih treningov v sodelovanju z dr. Boris Gadžov (FlavourActive, UK). Tokrat v dveh skupinah, začetni in nadaljevalni. V začetno skupino je prijavljenih  22 udeležencev, ki bodo v sedmih treningih spoznali 22 najpogostejših arom v pivu in njihov razlog za nastanek. V nadaljevalno skupino je prijavljenih 11 udeležencev, ki so v lanskem letu uspešno zaključili prvo začetno stopnjo. V tej skupini bodo udeleženci panelu iz začetne skupine dodali še 11 novih arom in pa trening razvrščanja intenzitete arome.
Na ta način, v sodelovanju z Združenjem pivovarn Slovenije uspešno širimo nabor strokovnjakov pivovarstva.

 

PRIJAVA NA NAŠE ELEKTRONSKE NOVICE

© 2016 - 2019 Inštitut za hmeljarstvo in pivovarstvo Slovenije vse pravice pridržane. | Piškotki