Pojdi do vsebine
Logotip: Inštitut za hmeljarstvo in pivovarstvo Slovenije

Celostna grafična podoba

Logo sestavlja znak in napis z nazivom inštituta v slovenskem in angleškem jeziku. Znak predstavljata dva hmeljna storžka in dva hmeljna lista, od katerih je eden v ospredju in delno prekriva storžka, drugi pa je v ozadju (Statut, 7. člen). Barva hmeljnih listov: RGBA #265c00ff. Barva storžkov: RGBA #68a225ff. Za slovenski napis so uporabljene velike tiskane črke s pisavo »Albertus Extra Bold«, za angleški napis, ki je levo poravnan pod slovenskim napisom so uporabljene male tiskane črke s pisavo »Albertus Medium« v poševnem tisku. Barva napisa je v barvi hmeljnih listov. Uporaba tega logotipa je obvezna na uradnih dokumentih z žigom, kuvertah, vizitkah, uradnih predstavitvah.

LogoUraden_IHPS_50dpi
Uradni logotip, barvni
LogoUraden_IHPS_50dpi
Uradni logotip, sivinski

Za reprezentanco (čaji, nalepke, prodajni program, ipd.) in žig se uporablja okrogla oblika logotipa (Statut, 8. člen) pri čemer je v sredini žiga znak, na obodu pa je izpisan naziv inštituta. V žigu je obvezna uporaba slovenskega naziva Inštituta.

logo_okrogel_barvni_skupaj

PRIJAVA NA NAŠE ELEKTRONSKE NOVICE
© 2016 - 2024 Inštitut za hmeljarstvo in pivovarstvo Slovenije vse pravice pridržane. | Piškotki | Izjava o dostopnosti | Zemljevid strani