Pojdi do vsebine
Logotip: Inštitut za hmeljarstvo in pivovarstvo Slovenije

Pomembna obvestila za hmeljarje!

Hmeljarske informacije, Letnik 39. št 18, 25. november 2022
Hmeljarske informacije, Letnik 39. št 17, 13. oktober 2022
Spremljanje parametrov tehnološke zrelosti v letu 2022 – rezultati vzorčenja 8. septembra
Spremljanje parametrov tehnološke zrelosti v letu 2022 – rezultati vzorčenja 5. septembra
Spremljanje parametrov tehnološke zrelosti v letu 2022 – rezultati vzorčenja 1. septembra
Spremljanje parametrov tehnološke zrelosti v letu 2022 – rezultati vzorčenja 29. avgusta
Spremljanje parametrov tehnološke zrelosti v letu 2022 – rezultati vzorčenja 25. avgusta
Spremljanje parametrov tehnološke zrelosti v letu 2022 – rezultati vzorčenja 22. avgusta
Spremljanje parametrov tehnološke zrelosti v letu 2022 – rezultati vzorčenja 18. avgusta
Spremljanje parametrov tehnološke zrelosti v letu 2022 – rezultati vzorčenja 16. avgusta
Spremljanje parametrov tehnološke zrelosti v letu 2022 – rezultati vzorčenja 11. avgusta
Hmeljarske informacije, Letnik 39. št 14, 9. avgust 2022
Spremljanje parametrov tehnološke zrelosti v letu 2022 – rezultati vzorčenja 8. avgusta
Hi-tech klepet: kapljicno namakanje je pot
Hmeljarske informacije, Letnik 39. št 13, 5 avgust 2022: Ukrepi za doseganje visoke kvalitete hmelja pri končnem uporabniku
Spremljanje parametrov tehnološke zrelosti v letu 2022 – rezultati vzorčenja 3. avgusta
Obvestilo o namakanju hmelja, 3. 8. 2022
Hmeljarske informacije, Letnik 39. št 12, 27 julij 2022
Hmeljarske informacije, Letnik 39. št 11, 19 julij 2022

Hmeljarske informacije, Letnik 39, št. 9, 22. junija 2022

Obvestilo o namakanju hmelja, 21. 6. 2022

Hmeljarske informacije, Letnik 39, št. 8, 08. junija 2022

Ukrepanje po toči (B. Čeh, M. Oset Luskar in M. Rak Cizej) (03.6.2022)

Posodobljen Seznam fitofarmacevtskih sredstev dovoljenih za varstvo hmelja v Sloveniji v letu 2022; (30.5.2022)
Hmeljarske informacije, Letnik 39, št. 7, 25.5.2022
Obvestilo o namakanju hmelja, 19. 5. 2022

NUJNO OBVESTILO (17.5.2022) Nujno obvestilo za hmeljarje: Hmeljeva listna uš – preglejte rastline in ukrepajte!
OBVESTILO (17.5.2022) : Prijava pridelave sadik hmelja za lastno samooskrbo
Hmeljarske informacije, Letnik 39, št. 6, 13.5.2022
Hmeljarske informacije, Letnik 39, št. 5, 30.4.2022
Hmeljarske informacije, Letnik 39, št. 4, 12.4.2022

Posodobljen Seznam fitofarmacevtskih sredstev dovoljenih za varstvo hmelja v Sloveniji v letu 2022; (8.4.2022)

7. končno poročilo o certificiranju pridelka hmelja, letnik 2021, do 31.3. 2022: docx [191 kB], pdf [547 kB]

Obvestilo o namakanju hmelja, 22.3.2022

Hmeljarske informacije, Letnik 39, št. 3, 18.3.2022

Nov Seznam fitofarmacevtskih sredstev dovoljenih za varstvo hmelja v Sloveniji v letu 2022; stanje na dan 24. februar 2022 (18.3.2022)

Končno poročilo introdukcija hmelja za leto 2021: docx [4,8 mB], pdf [1,76 mB]

Hmeljarske informacije, Letnik 39, št. 2, 3. marec 2022

Hmeljarske informacije, Letnik 39, št. 1, 3. februar 2022

Video o tehnologiji pridelave visokega fižola v hmeljiščih v premeni

2. delno poročilo o certificiranju pridelka hmelja, letnik 2021, do 31.10. 2021: docx [110 kB], pdf [537 kB], objavljeno 2.11.2021

Priglasitev pridelka hmelja letnika 2021 (22.10.2021)

1. delno poročilo o certificiranju pridelka hmelja, letnik 2021, do 30.09. 2021: docx [110 kB], pdf [537 kB]

Spremljanje parametrov tehnoloske zrelosti v letu 2021-rezultati vzorčenja 6. septembra

Spremljanje parametrov tehnoloske zrelosti v letu 2021 – rezultati vzorcenja 26. avgusta

Spremljanje parametrov tehnološke zrelosti v letu 2021 – rezultati vzorčenja 24. avgusta

Hmeljarske informacije, Letnik 38, št. 12, 20. avgusta 2021

Spremljanje parametrov tehnološke zrelosti v letu 2021 – rezultati vzorčenja 19. avgusta

Prognostično obvestilo o namakanju hmelja 18.8.2021

Spremljanje parametrov tehnološke zrelosti – vzorčenje 16.8.2021

Spremljanje parametrov tehnološke zrelosti – vzorčenje 12.8.2021

Hmeljarske informacije, Letnik 38, št. 11, 10. avgusta 2021

 

PRIJAVA NA NAŠE ELEKTRONSKE NOVICE
© 2016 - 2023 Inštitut za hmeljarstvo in pivovarstvo Slovenije vse pravice pridržane. | Piškotki | Izjava o dostopnosti | Zemljevid strani