Pojdi do vsebine
Logotip: Inštitut za hmeljarstvo in pivovarstvo Slovenije

13. Slovensko posvetovanje o varstvu rastlin z mednarodno udeležbo

Obveščamo vas, da Društvo za varstvo rastlin Slovenije 7. in 8. marca 2017 vabi na 13. Slovensko posvetovanje o varstvu rastlin (13th Slovenian Conference on plant protection), z mednarodno udeležbo, ki bo potekalo v kongresnem centru v Rimskih Toplicah. Organizatorja posveta sta tokrat Inštitut za hmeljarstvo in pivovarstvo Slovenije in Biotehniška fakulteta, Oddelek za agronomijo. Vse podrobne informacije so na voljo na spletnih straneh društva.  Prvo obvestilo je dostopno na tej povezavi.

PROGRAM POSVETA

Posvet bo potekal v Rimskih Toplicah v kongresnem centru Rimske terme, od torka, 7. marca, z začetkom ob 9. uri, do srede, 8. marca 2017, popoldan. Znanstveni in strokovni prispevki bodo predstavljeni v obliki 30 minutnih vabljenih predavanj, kratkih 15 minutnih referatov in posterjev. Organizator si pridržuje pravico do spremembe predlaganega načina predstavitve.

GLAVNE TEME in URADNA JEZIKA

V programu posveta bodo zajeta vsa področja varstva rastlin. Organizacijski odbor se je odločil, da bo zaradi aktualnosti nosilna tema 13. posvetovanja »Integrirano varstvo rastlin – novi pristopi in izzivi v kmetijski pridelavi«. Programski odbor bo prispevke razvrstil v ustrezne tematske sekcije. Uradna jezika na posvetovanju bosta slovenščina in angleščina.

Rimske_terme
Rimske terme: Lokacija posveta

PRIJAVA NA NAŠE ELEKTRONSKE NOVICE
© 2016 - 2024 Inštitut za hmeljarstvo in pivovarstvo Slovenije vse pravice pridržane. | Piškotki | Izjava o dostopnosti | Zemljevid strani