Pojdi do vsebine
Iskalnik po strani
Toggle navigation
Domov
O inštitutu
Predstavitev
Organigram – Oddelki
Vizija in poslanstvo
Poročila o delu, dokumenti
Pridobljeni certifikati
Seznam zaposlenih
Zgodovina
Katalog informacij javnega značaja
Raziskave in razvoj
Raziskovalna skupina
Projekti
Oprema
Znanstvene objave
Publikacije
Informacije za pridelovalce
Hmeljarske informacije
Obvestila o namakanju
Obvestila poljedelcem
Obvestila sadjarjem
Obvestila vinogradnikom
Obvestila vrtnarjem
Strokovna priporočila in obvestila
Izobraževanje
Seminarji o hmeljarstvu
Usposabljanje za ravnanje s FFS
NPK HMELJAR
NPK PIVOVAR
Izobraževanja v vrtu ZAR
Novice in dogodki
Novice in dogodki
Aktualno
O nas pišejo
Za medije
Arhiv
Kontakt
Hmeljarstvo
Predstavitev
Javna služba v hmeljarstvu
Žlahtnjenje hmelja
Tehnologija pridelave in predelave hmelja
Introdukcija novih in tujih sort hmelja
Ocena letnika hmelja
Opisna sortna lista za hmelj 2021
Program razvoja podeželja 2014-2020
Projekti v teku
CRP V4-2406 Primerjava tehnologij in strategij …
Vpliv podsevkov na pridelek in kakovost ….
EIP: Strokovna izhodišča za ekološko pridelavo hmelja (EKOHMELJ)
CRP – V4-2203 Vrednotenje genotipov in vzgoja družin križanj…
Projekt LIFE BioTHOP
Seznam FFS v hmeljarstvu
Uporaba hmelja izven pivovarske industrije
Genska banka hmelja
Laboratorij za biotehnologijo
Poskusno posestvo
Tržne razmere v hmeljarstvu
Hramba slovenskih sort hmelja
Tržno zanimive sorte hmelja
EIP: vode
Rastline, tla in okolje
Predstavitev
Tehnologija pridelave gojenih rastlin
Tla in analize tal
Gnojilni načrti
Preizkušanje gnojil in biostimulatorjev
Namakanje
Kemijska in genetska raznolikost konoplje
Okolje
Projekti v teku
LAS SSD Savinjski center za fizikalne analize tal (Savinjska tla)
Zaključeni projekti
LAS SSD: Uporaba konoplje za …
LAS SSD LFA – Laboratorij za fizikalne analize tal
Česen in šalotka
Farm Manager
Napoved kapljičnega namakanja…
EIP: vode
Visok fižol v hmeljiščih
Male kmetije
PRO-PRIDELAVA
Optimizacija tehnologije pridelave navadne konoplje
Vključevanje alternativnih ….
Izboljšanje činkovitosti ….
LAS SSD namakanje …
Strategija prilagajanja …
Pridelava industrijske konoplje…
Kemijske analize in pivovarstvo
Predstavitev
Kemijske analize
Pivovarstvo
Mikropivovarna
EAGLE Lager
WOLF Indian Pale Ale
AURORA Porter
Projekti v teku
LAS Center za mikrobiologijo prehrambnih produktov
LAS SSD Center za analitiko hmelja
Proučevanje vplivov staranja hmelja …
Zaključeni projekti
CRP: V4-1605 – Uporaba hmeljnih pripravkov za ekološko zatiranje varoje…
LAS SSD PIVOVARSTVO
Prehod fermentativnih spojin …
Varstvo rastlin
Predstavitev
Opazovanje in napovedovanje škodljivih organizmov
Fitosanitarni pregledi
–Obvestila in opozorila
Diagnostični laboratorij za varstvo rastlin
Kmetijsko okoljska informatika in GIS
Prijava na preverjanje znanja s področja zdravja rastlin
Izvajanje uradnih bioloških poskusov FFS
Usposabljanje za ravnanje s FFS
Projekti v teku
Z4-4557: Razvoj in vpeljava Crispr/Cas diagnostike za …
Visokostorilna in trajnostna pridelava lupinarjev
Z naprednimi digitalnimi tehnologijami …
ARRS N4-0270 – Razvoj ekološko trajnostnih tehnologij…
EIP: Trajnostno varstvo rastlin z uvajanjem UV osvetljevanja
Elektrokemijski genosenzor za detekcijo CBCVd
Obvladovanje plodove vinske
Alternativne možnosti varstva …
Mednarodno leto zdravja rastlin 2020
– Ali ste vedeli
Zaključeni projekti
Viroidi: odziv in odpornost
Uradno potrjevanje in ocenjevanje
Predstavitev
Uradno potrjevanje sadilnega materiala hmelja
Certificiranje pridelka hmelja
Uradno potrjevanje sadilnega materiala kmetijskih rastlin
Preizkušanje strojev in opreme v hmeljarstvu
Pregledi naprav za nanos FFS
Ocenjevanje fitofarmacevtskih sredstev
Preizkušanje vrednosti hmelja za pridelavo in uporabo
Določanje razločljivosti, izenačenosti in nespremenljivosti rastlin
Model certificiranja slovenske zelenjave
Zdravilne in aromatične rastline
Predstavitev
Vrt zdravilnih in aromatičnih….
Platforma znanja
Tehnološki nasveti za pridelavo zelišč
Obdelava tal, pleveli
Pridelava zelišč
Uporaba zelišč
Kdaj sadimo zelišča?
Kako saditi?
Tipi zasaditve
Pridelovanje semena
Kaljenje semena
Kako sejati?
Življenska doba semen
Načini zaposlitev na področju zelišč
Trženje
Javna služba v vrtnarstvu
Izobraževanje
Genska banka zdravilnih in aromatičnih rastlin
Izvajanje poskusov
Slovenska ekološka kurkuma
Pilotni projekt: Povezovalno trženjski center za zelišča
CRP V4-2207 Možnosti razvoja zeliščarstva v Sloveniji
Zaključeni projekti
ZELPOD
EKOMALE
LAS SSD ZELIŠČA
Prodajni program in storitve
Prodajni program
Sadike hmelja
EKO sadike zelišč
Komplet za domače varjenje piva
Storitve
Analize tal
Analize rastlinskih tkiv
Analize hmelja in piva
Analize zdravilnih rastlin
Analize živil
Biološka preizkušanja FFS
Analize vzorcev gnojil
Preizkušanje gnojil
Prostorske analize (GIS)
Pregledi naprav za nanos FFS
Usposabljanje za ravnanje s FFS
Vodeni ogledi v Vrtu zdravilnih in aromatičnih rastlin
Diagnostični laboratorij za varstvo rastlin
Uradni zdravstveni pregledi kmetijskih rastlin
Iskalnik po strani
Hmeljarstvo
Rastline, tla in okolje
Kemijske analize in pivovarstvo
Varstvo rastlin
Uradno potrjevanje in ocenjevanje
Zdravilne in aromatične rastline
Prodajni program in storitve
/
Kemijske analize in pivovarstvo
/
Zaključeni projekti
Informacije
Predstavitev
Kemijske analize
Pivovarstvo
Mikropivovarna
EAGLE Lager
WOLF Indian Pale Ale
AURORA Porter
Projekti v teku
LAS Center za mikrobiologijo prehrambnih produktov
LAS SSD Center za analitiko hmelja
Proučevanje vplivov staranja hmelja …
Zaključeni projekti
CRP: V4-1605 – Uporaba hmeljnih pripravkov za ekološko zatiranje varoje…
LAS SSD PIVOVARSTVO
Prehod fermentativnih spojin …
Zaključeni projekti
Deli na Facebooku
Share
Deli na Twitter
Tweet
Deli na Google Plus
Share
PRIJAVA NA NAŠE ELEKTRONSKE NOVICE
Vaš email
Prijava
© 2016 - 2024
Inštitut za hmeljarstvo in pivovarstvo Slovenije
vse pravice pridržane. |
Piškotki
|
Izjava o dostopnosti
|
Zemljevid strani
Izdelava spletnih strani