Pojdi do vsebine
Logotip: Inštitut za hmeljarstvo in pivovarstvo Slovenije

Vabilo na 61. seminar o hmeljarstvu: Portorož, 6. in 7. februar 2024

Inštitut za hmeljarstvo in pivovarstvo Slovenije vabi na 61. seminar o hmeljarstvu, ki bo potekal 6. in 7. februarja 2024 v hotelu Histrion v Portorožu.

To je odlična priložnost, kjer se srečajo predstavniki ministrstev, strokovnjaki, svetovalci, predstavniki industrije, trgovine in hmeljarji, kjer si izmenjamo izkušnje in izoblikujemo iztočnice in usmeritve za nadaljnje uspešno sodelovanje.

Glavne teme 61. seminarja o hmeljarstvu bodo vključevale aktualne teme na področju skupne kmetijske politike, tehnologije pridelave in varstva hmelja, ekonomike pridelave hmelja, stanje na trgu s hmeljem, idr. Predstavljeni bodo rezultati raziskovalnih in strokovnih nalog, katere so opravili raziskovalci na Inštitutu za hmeljarstvo in pivovarstvo Slovenije. Na letošnjem seminarju bodo aktivno sodelovali predstavniki trgovine s hmeljem.

Zelo bomo veseli, če si boste vzeli čas in se udeležili seminarja, saj boste s tem prispevali k večji razpoznavnosti in razvoju panoge. Verjamemo, da boste na seminarju pridobili koristne in pomembne informacije. Poleg strokovnega dela bo na seminarju poskrbljeno za prijetno druženje.

Vabilo in podatki o kotizaciji ter rezervaciji prenočišč: docx [153 kB].

Program seminarja: docx [61 kB], pdf [136 kB].

PRIJAVA NA NAŠE ELEKTRONSKE NOVICE
© 2016 - 2024 Inštitut za hmeljarstvo in pivovarstvo Slovenije vse pravice pridržane. | Piškotki | Izjava o dostopnosti | Zemljevid strani